8. 11.  2008
 
 6.ročník Dne pro zdraví, pohodu a dobrou náladu

V sobotu 8.listopadu se od časných ranních hodin v hostinci U Jelena scházely krásné dámy a slečny ze širokého okolí, konal se totiž již 6.ročník Dne pro zdraví, pohodu a dobrou náladu. Dnes již každý ví, co tento den znamená. Své služby zde zdarma nabízejí kadeřnice, maníkérka, kosmetička, pedikérka a fyzioterapeutky. Každá žena se v tento den může nechat hýčkat. Ale nabízelo se i něco pro oko - korálky, náušnice a náramky a spousta uměleckých předmětů z keramiky. V tomto roce nás také navštívila Uměleckoprůmyslová škola sklářská ze Světlé nad Sázavou s krásnými výrobky svých studentů. A k tomu si dámy mohly vyzkoušet ještě paličkování či podzimní vazbu květin nebo shlédnout taneční vystoupení hlaveneckých děvčat. Po celý den bylo tedy stále co dělat.

Odpoledne však přišlo překvapení v podobě módní přehlídky z modelů Galerie U 3 koček Jitky Nohejlové a z bižuterie vyrobené Pavlou Jeníčkovou z Brandýsa nad Labem (http://koralekshoppavla.vltava2000.cz). Módní přehlídka byla obrovským úspěchem místních hlaveneckých modelek a zároveň jejich velká radost a legrace, kterou si užívaly již při přípravě tohoto vystoupení.

Všechny zúčastněné dámy celý den pilně pracovaly bez nároku na jakýkoliv honorář. Celý výtěžek akce bude věnován Vyššímu Hrádku - poskytovateli sociálních služeb v Brandýse nad Labem. Celkem jsme vybraly 9 700 Kč a za tuto částku bude zakoupen tkalcovský stav pro vozíčkáře.

Všem děkujeme za podporu a těšíme se v příštím roce na další setkání.

 







 
       
       

Copyright©Professional WEB Design® 1998-2008